Gerestyled WerkNu presenteert nieuw label: IndiviNu

Gerestyled WerkNu presenteert nieuw label: IndiviNu

Beschuit met muisjes, want WerkNu heeft er een zusje bij: IndiviNu. Vanaf nu richt WerkNu zich puur op werk in de civiele techniek. IndiviNu is hét bureau voor uitzenden en premium payrolling voor het mkb in de regio Uden. De lancering van het nieuwe label werd meteen aangegrepen om de website en huisstijl in een nieuw, fris jasje te steken.

WerkNu en civiele techniek zijn al sinds de oprichting in 2006 onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sterker nog, de huidige eigenaars Rosina van Dijck en René Verbruggen komen zelf uit de civiele techniek. Tegelijkertijd bouwde WerkNu in de afgelopen jaren een brede klantenkring op. Ook autodemontagebedrijven, sportscholen, communicatiebureaus en andere lokale bedrijven vertrouwen vandaag de dag hun personeelszaken toe aan WerkNu. “Met onze nieuwe labels zijn we voor beide klantgroepen duidelijk herkenbaar”, vertelt Rosina. “Voor de rest verandert er weinig: we hebben nog steeds hetzelfde team, hetzelfde kantoor en dezelfde service.”

Eigen identiteit

In verschillende sessies met brandingspecialisten, webdesigners en tekstschrijvers werd de basis gelegd voor de twee labels. René: “Wij zijn heel blij met resultaat. WerkNu en IndiviNu horen duidelijk bij elkaar, maar hebben ook ieder een eigen identiteit. Dat zie je terug in de vormgeving van de websites en huisstijlen. De rode en oranje kleuren bij WerkNu vallen lekker op. Het logo van IndiviNu is met blauw en groen bewust wat rustiger gehouden. De twee stijlen passen goed bij onze doelgroepen.”

Hoogstpersoonlijk

Onder de namen staat ook een nieuwe pay-off: ‘hoogstpersoonlijk’. “Een kreet die perfect aansluit bij wie wij zijn en hoe wij werken. We houden van duidelijke taal, zijn een echt Brabants bedrijf en zeer betrokken bij onze kandidaten en opdrachtgevers”, aldus Rosina. Dat dit geen loze woorden zijn, ondervonden de uitzend- en payrollkrachten die voortaan onder IndiviNu vallen al meteen. “We hebben iedereen persoonlijk op de hoogte gebracht van het nieuws, mét een bijpassend cadeautje. In de pauze drinken onze mensen voortaan koffie of thee uit hun eigen IndiviNu- of WerkNu-mok.”

Benieuwd? Neem een kijkje op onze nieuwe websites

www.werknu.eu
www.indivinu.nl