Hét uitzendbureau voor de bouw en civiele techniek

Bij ons ben je geen nummertje. Wat wij doen is mensenwerk.

  • Uitzenden en detacheren
  • Recruitment
  • Premium payrolling
  • Begeleiding bij SROI

Over WerkNu

De bouw en civiele techniek is een prachtige wereld. Een wereld van niet lullen maar poetsen. Waar de mouwen opgestroopt worden, snoeihard gewerkt wordt en regelmatig zweetdruppels op voorhoofden parelen. En waar na het werk natuurlijk een ijskoud biertje opengetrokken wordt.

Onze roots

Het is precies die wereld die de basis vormt van WerkNu. Vanuit de civiele techniek hebben wij ons gespecialiseerd in HR. Inmiddels zijn we al meer dan tien jaar dé uitzendspecialist in de bouw en civiele techniek en hebben we een internationaal netwerk aan opdrachtgevers en kandidaten. Of het nu over boringen, kabels en leidingen of wegenbouw gaat; door onze technische achtergrond hebben we vaak aan een half woord genoeg en kunnen we snel de juiste match maken.

Hoogstpersoonlijk

Bij WerkNu ben je geen nummertje. Ook al zijn we gek op techniek, wat wij doen is mensenwerk. Daarom bouwen we met al onze kandidaten, uitzendkrachten én opdrachtgevers een persoonlijke band op. We komen bij jou langs om zaken te bespreken. Heb je vragen of zit je ergens mee? Dan kun je ons altijd bellen of appen. En we laten regelmatig ons gezicht zien op de bouwplaats. Gewoon om even te checken of alles goed gaat. Vanzelfsprekend, vinden wij.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Rosina praat je graag bij over de mogelijkheden.