Alles rondom personeel goed geregeld

WerkNu voor werkgevers

Hoe kom ik aan de juiste mensen? Die vraag houdt veel werkgevers bezig. Zeker in de bouw en civiele techniek is het personeelstekort ongekend. Hoe kom ik überhaupt aan mensen, is hier eerder de vraag. Het antwoord is simpel: via WerkNu. Wij zorgen voor bekwame medewerkers, die passen bij jouw bedrijfscultuur. En ook andere zaken rondom personeel zijn bij ons in goede handen.

Uitzenden en detacheren

WerkNu beschikt over een grote database met uitzendkrachten uit binnen- en buitenland voor opdrachten in de bouw en civiele techniek. Met elke kandidaat bouwen we een persoonlijke band op. Hierdoor kunnen we vaak direct inschatten of een kandidaat bij jouw organisatie past. Want wij weten als geen ander: een goede klik is het halve werk. Hebben we geen match, dan hoor je dat ook van ons. In dat geval zetten we een vacature uit en gaan we actief op zoek naar een geschikte kandidaat. Zien jouw bedrijf en de medewerker een gezamenlijke toekomst wel zitten? Na 1040 gewerkte uren kun je hem of haar kosteloos van ons overnemen.

Recruitment

Hulp nodig bij het vinden van de juiste civieltechnische medewerkers? WerkNu staat voor je klaar. We verdiepen ons in jouw organisatie en bedrijfscultuur en kijken of er een match is met een van de kandidaten in onze database of zetten een vacature uit. Hebben we een potentiële match, dan kijken we vooral of het gevoel goed is, zowel bij jou als werkgever als bij de kandidaat. Een duurzame werkrelatie, daar gaan we voor. Laat je ons de werving en selectie doen, dan spreken we vooraf een vaste prijs af. Hierbij geldt: no cure, no pay. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.

Premium payrolling

Goed werkgeverschap is belangrijker dan ooit. Kies je voor premium payrolling bij WerkNu, dan regelen wij alle zaken voor jouw personeel tot in de puntjes. Denk aan het opstellen van arbeidscontracten, salarisadministratie, loonberekening, afdracht van premies en het maken van de jaaropgave. Dat betekent voor jou als werkgever meer gemak en flexibiliteit. En zeker zo belangrijk: tevreden medewerkers. Want zij profiteren van goede arbeidsvoorwaarden, kunnen erop vertrouwen dat ze op tijd uitbetaald krijgen én weten dat ze altijd bij WerkNu terecht kunnen als ze vragen hebben.

De voordelen van premium payrolling

  • Je medewerkers hebben persoonlijk contact met ons. Thuis, op de werkplek of op ons kantoor. Zo weten we zeker dat de gemaakte afspraken voor medewerkers ook helder zijn.
  • Je medewerkers krijgen ons mobiele nummer, zodat ze ons altijd – ook ’s avonds en in het weekend – kunnen bereiken wanneer ze vragen hebben, bijvoorbeeld over hun contract of loonstrookje.
  • Als werkgever betaal je alleen de gewerkte uren van een medewerker. Is een medewerker ziek of een dag vrij? Dan heb je geen kosten.
  • Wij nemen het volledige verzuimmanagement en de verzuimrisico’s op ons. Als een medewerker langdurig ziek wordt, heb je er dus geen werk aan. Wij houden contact met de arbodienst en zien toe op een goed verloop van het re-integratietraject.

Begeleiding bij Social Return On Investment (SROI)

Aanvaard je een opdracht van een overheidsinstantie, dan is de kans groot dat je verplicht bent om extra werk(ervarings)plaatsen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. WerkNu helpt je samen met SROI-coördinatoren bij het vinden, opleiden en begeleiden van de juiste mensen voor jouw opdracht. Mensen met potentie, die met de juiste begeleiding ook in de toekomst waardevol kunnen zijn in de civiele techniek.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Rosina praat je graag bij over de mogelijkheden.